Velocio– bæredygtigt kvalitetscykeltøj

I september udgaven af Bikemania Magazine bragte vi en historie om cykeltøjet fra Velocio. Vi har nu modtaget et komplet sæt vintertøj, som vi med stor glæde har gennemgået i detaljer, og cyklet nogle ture i det.

Det første indtryk man får, når man åbner en pakke, er meget afgørende for leverancekvaliteten, fordi det fortæller meget om, hvilken oplevelse kunden, får når han/hun modtager sin bestilling. Jeg var hurtigt klar over, at jeg var ved at pakke noget helt specielt op. Emballagen og de fine genbrugsplastikposer, som tøjet var pakket ind i, var imødekommende, og jeg var ikke det mindste i tvivl om, at tøjet levede op til det, som producenten havde lovet mig.

Jeg har testet meget forskelligt cykeltøj, men her kunne kvaliteten ikke holdes skjult. Syningerne er kraftige uden at være over hæftede og selve stofkvaliteten er virkelig høj.

Pasformen får tøjet til at følge kroppen, uden at jeg på noget tidspunkt følte mig lukket inde.

Størrelsen svarer til en normal dansk medium, hvilket betyder at du roligt kan bestille tøjet ud fra de størrelser, du normalt bruger. Strømperne var uden syninger, som tit kan give trykmærker eller genere i skoene. De var forholdsvis lange og sad godt på min fod.

Vinterbukserne

De lange vinterbukser udmærkede sig ved at sidde tæt til kroppen. Syningerne og de dele, som buksen er sammensat af, får dem til at følge muskulaturen på mine ben uden at vride rundt eller skabe løsthængende stof. Bukserne griber ned under fødderne med en bred rem af stof, som går ned under svangen og sikrer, at buksebenet kommer til at sidde perfekt glattet ud og holder sig helt ned til skoene. Stroppen er bred og i et blødt materiale, som ikke generer under foden.

Indlægget i bukserne er større og går længere op fortil, end hvad jeg tidligere har set. Indlægget tykkelse har gode aflastningspuder placeret på de rigtige steder. Materialet, som bukserne er lavet af, er lækkert og virker meget vandafvisende uden at føles som en coatet og lukket overflade.

Selerne er noget af det bredeste, jeg har set og fordeler trykket på en meget behagelig måde.

Vinterjakken sidder tæt ved kroppen og giver dig fuld bevæ- gelighed. Den er fremstillet i et let og åndbar genbrugs mate- riale og virkelig dejlig at cykle i.
Den lidt ”vamsede” cykeltrøje er virkelig et must have. Den har lommer bag på og man får virkelig lyst til at bruge den til andet end cykling. Den kræver dog et vindstop eller en jakke på de kølige dage. 52 Bikemania Magazine - November - 2022 A

Bliv medlem og læs resten af artiklen

Læs vores udvalg af artikler, som kan indeholde alt fra nyheder fra cykelverdenen til tips til den daglige cykelrytter. Nogle artikler vil være begrænset til medlemmer, mens andre kan læse af gæster, som endnu ikke er medlemmer.

DEL PÅ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email