Camping Continental og Isolino – Norditaliens ferieparadis

Badeferie, afslapning, eller aktiv ferie for hele familien, de to campingpladser har alt hvad du kan drømme om. Largo Maggiore

Hvert år i sommerferien drager tusinde vis af ferie glade danskere til Italien for at nyde godt af støvlelandets dejlige klima, gode mad og smukke idylliske byer.

Italien er vel det land hvor flest danskere tager på bilferier og jeg har selv i rigtig mange år camperet eller lejet en hytte ved Garda søen.

For små 14 år siden overtalte et hold venner os så til at tage med dem til Lago Maggiore og selvom jeg var lidt skeptisk lod vi os lokke med. En beslutning som vi aldrig har fortrudt og i år holder vi ferie på Camping Isolino for 14 år i træk.

Vi nyder at der er fred og ro, men samtidig at vi kan blande os i de mange forskellige aktiviteter som foregår på pladsen, når lysten er til det. Når man sidder på pladsen og lader øjnene vandre ud over den smukke sø, med de små øer, med borgen, landsbyerne og ikke mindst bjergene, kan man blive helt rørt, som var man en del af et postkort eller en turist brochure.

Vejen som bugter sig rundt om søen og ender helt inde i Schweiz skal man opleve det er som at køre langs vejene i Can og som taget ud af en James Bond film. Jeg elsker jo at cykle og landskabet byder på ruter af en hver smag. Du kan vælge bjergene, landevejen rundt om søen, eller en mere bølge, bakke tur med lidt af det hele. Forskellen i trafik mængden i forhold til Garda Søen er at her er der kun mange biler når folk møder på jobbet og ved siesta tid. Ellers er det let at bevæge sig rundt og der bliver taget godt hensyn til dig.

Drejer du væk fra de store veje og tager en tur ind i landet måder du få biler, ellers har du vejene for dig selv.

Camping Isolino og Continental ligger meget tæt ved hinanden og indehaverne er de samme. Midt i et natur beskyttet område, og de har alt hvad hjertet kan begære af aktiviteter. Der er et stort badeland til både børn og voksne, der er en spinning sal med veluddannede bike instruktører. Du kan deltage i vandgymnastik, teater og flot opsatte forestillinger, spille fodbold, bordtennis eller tennis på pladsen.

Pladsen har supermarked, bar, cafeer og et lækkert pizzaria. Hvis du hellere vil nyde din mad ved campingvognen, eller i en af de mange udlejningshytter, huse eller lejligheder så kan du vælge take away

Har du en båd med kan du leje en bådplads,og hunde er velkomne på pladsen.

Du kan sejle direkte fra campingpladsen og til Byen Stresa hvor den gamle borg by med sine smalle gader, små butikker og mange forskellige restauranter lokker med italienske specialiteter af en hver art.

Området byder også på små og store markeder som afholdes hver dag i ugen i byerne i tæt nærhed fra campingpladserne.

Hvad er det så der gør den helt store forskel for os ud over alt hvad pladserne har at byde på, det er personalet. Du bliver mødt med den mest naturlige åbenhed, smil og altid en hjælpende hånd hvis du har brug for det. Du er aldrig til ulejlighed. Der arrangeres cykelture, vandre ture og en masse aktiviteter for små og store børn. Det får os til at føle os hjemme.

Så planlægger du din sommerferie i Italien er jeg sikker på at Largo Maggiore og campingpladserne Continental og Isolino vil gribe dit hjerte og din familie vil få en sommerferie i sent vil glemme.

Bliv medlem og læs resten af artiklen

Læs vores udvalg af artikler, som kan indeholde alt fra nyheder fra cykelverdenen til tips til den daglige cykelrytter. Nogle artikler vil være begrænset til medlemmer, mens andre kan læse af gæster, som endnu ikke er medlemmer.

DEL PÅ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email