1 års medlemsskab á Motionsfeltet.dk Magasin

149,00 kr. / år

  • 4 årlige udgivelser af hele Danmarks e-cykelmagasin.
  • 1 års medlemsskab giver adgang til alle medlemsfordelene.
  • Adgang til alle tidligere udgivet magasiner.
  • Kan læses på både desktop, tablet og mobil.
  • Magasinet kan hentes ned som PDF og printes ud.
  • Eksklusive konkurrencer og tilbud.

Hvad får du med Motionsfeltet.dk’s magasin?

Motionsfeltet.dk er skabt af flere ildsjæle som elsker cykling. Efter vi i mange har drevet Skandinaviens største cykelside, Feltet.dk, så sætter vi nu fokus på motionisterne. I et samarbejde med det tidligere Bikemania Magazine skaber vi nu Danmarks største cykelunivers for motionister.
Når du tegner et abonnement på det digitale, får du i et løbende abonnement 4 nye udgivelser inden for 365 dage for kun 149,- eller 40 øre pr. dag. Du får også adgang til alle de tidligere magasinudgivelser.
Det er udgangspunktet, men det er muligt, at vi løbende kommer med specieludgivelser, som så vil være indeholdt i dit abonnement.

Medlemsfordele

Med i dit abonnement vil vi give dig en helt række medlemsfordele. Aftaler som vi løbende vil lave med leverandører, forretninger, cykelløb med videre.

Vi har nogle samarbejdspartnere, som vil hjælpe os med at forkæle dig med gode tilbud og andet godt. Derfor er det vigtigt, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi skal skabe cykeluniverset sammen

Vi håber, at du vil tage godt i mod os og bidrage med input omkring rejser, ferie oplevelser, nye produkter, som du har opdaget og mener, at andre bør kende til.

Vi vil bestræbe os på at være alsidige i vores indhold, men vi vil overlade nyheder fra cykelsportens elite og profferne til Feltet.dk og koncentrerer os om Jer motionister, som elsker en god cykeltur og få inspiration.

Dette magasin er tilegnet alle os som elsker at cykle motion, tage på cykelferier, overnatte i skoven og meget mere. Det handler bare om at komme ud i den friske luft på to hjul.

Velkommen til Motionsfeltet.dk’s nye magasin.

Er du allerede abonnent?

1 års medlemsskab á Motionsfeltet.dk Magasin
149,00 kr. / år