Tacx NeoBike Plus – den ultimative Smart Bike

Tacx Neo Bike Plus smart bike

Neo Bike Plus udkonkurrerer alle hometrainere, når det kommer til ”road feel”, støjniveau, præcision, brugervenlighed og gearsystem. Tacx Neo Bike Plus er en ny og opdateret version af den første generation af Tacx Neo Bike Smart, som fuldstændig revolutionerede markedet for hometrainere og indendørs cykling. Den nye Plus-version kommer med en række forbedringer, som er blevet efterspurgt på den første version af Neo Bike.

Virtuelt gearskifte

Det virtuelle gear på Neo Bike Plus er en af de fedeste og mest innovative features. Man kan programmere en valgfri gearing med op til 3 klinger foran og op til 12-speed kassette bagpå. På den måde kan man køre med præcis den samme gearing på Neo Bike Plus, som man gør på sin landevejscykel.

Ikke nok med at man kan programmere Neo Bike Plus til at køre med de samme gear, som man gør på landevejen; det føles også som
en racercykel, når man skifter gear. Når man klikker på skiftegrebet, mærker man den lille vibration i pedalerne,

som bliver skabt, fordi Neo Bike fjerner modstanden i en brøkdel af et sekund, ligesom når man skifter på en landevejscykel. Det er en feature, som bare gør, at Neo Bike føles utrolig realistisk at køre på.

Bliv medlem og læs resten af artiklen

Læs vores udvalg af artikler, som kan indeholde alt fra nyheder fra cykelverdenen til tips til den daglige cykelrytter. Nogle artikler vil være begrænset til medlemmer, mens andre kan læse af gæster, som endnu ikke er medlemmer.

DEL PÅ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email