SIDI-cykelsko er endelig tilbage på det danske marked

SIDI-cykelsko er endelig tilbage på det danske marked

Sidi er en italiensk cykelskosfabrikant, der siden 1960 har produceret cykelsko til landevejs- og MTB-kørsel.

Da den danske grossist Energi Sport for år tilbage gik konkurs, forsvandt cykelskoene stille og roligt fra hylderne i de danske cykelforretninger. Mange af os som elskede at cykle rundt i Sidi ̈s sko har måtte købe dem i udlandet eller via udenlandske websites. Denne situationer nu ændret og skoene er nu igen på vej ud i de danske cykelforretninger.

Jysk stædighed

Min historie begyndte med en kontakt til SIDI for fem år siden, hvor jeg besøgte Eurobike-messen. Det blev til en løs snak om situationen, hvor jeg fik oplyst, at man var låst af en norsk agent. Jeg bookede dog senere et møde og rejste til Italien for at se fabrikken og for forhåbentlig at komme lidt tættere på beslutningstagerne.

Det var et godt møde, og knap en måned senere besøgte SIDI så Danmark for ved selvsyn at få bekræftet, at produkterne stort set ikke var at finde i de danske cykelforretninger.

Situationen forblev dog uændret, og man fortsatte samarbejdet med den norske agent, som havde en underagent i Danmark.

Bliv medlem og læs resten af artiklen

Læs vores udvalg af artikler, som kan indeholde alt fra nyheder fra cykelverdenen til tips til den daglige cykelrytter. Nogle artikler vil være begrænset til medlemmer, mens andre kan læse af gæster, som endnu ikke er medlemmer.

DEL PÅ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email