S-Works Torch

Udviklingen af S-Works Torch begyndte for over to årtier siden med et spørgsmål: “Hvordan kan vi forbedre kontaktpunkterne mellem cykel og cykelrytter?”

I 1997 udviklede vi en ny metode, bedre kendt som Body Geometry, som gik ud på at identificere et problem, løse det ved hjælp af et godt design og bekræfte validiteten igennem videnskab. Sidenhen er hver enkelt S-Works sko blevet designet med denne metode in mente og skoene har vundet tusindvis af professionelle løb, inklusiv fem af de syv seneste verdensmesterskaber. Dette gør dem til verdens mest vindende sko i cykelverden. 

S-Works Torch er den seneste sko i udviklingen af denne arv. Ved at anvende biomimik og datavidenskab sammen med faglig dygtighed har vi nu designet en sko, der er så gennemtænkt på konstruktionen, at du helt glemmer, at du har den på.

Modeloversigt

Model: S-Works Torch
Pris: 3500 DKK

Vigtige egenskaber:

  • Vi har redefineret hver detalje på overdelen for at designe en bedre pasform og ydeevne. Boa®-systemet er rykket ned og vinklet for en tæt pasform, så du kan slippe for ubehag omkring forfoden.
  • Dette trin i udviklingen fjerner behovet for velcrostropper som på S-Works 7 skoen, men giver en konstruktion, der øger kraft og fjerner uønsket tryk på foden.
  • Ydersålen i carbon er nu henholdsvis 4mm og 8mm bredere end S-Works 7.
  • Ændringerne i ydersålen har resulteret i en 20 gram lettere sko, forbedret effektivitet og øjeblikkelig kraftoverførsel i dit tråd.
  • Vi har designet en asymmetrisk hælkappe, som giver mere plads til akillessenen, men som samtidigt holder foden på plads i skoen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *