Fjällräven og specialized går sammen om at inspirere til The Great Nearby

I 2050 vil to tredjedele af jordens befolkning bo i en by. Og da vi har stadig større fokus på godt mentalt og fysisk helbred – og planetens tilstand – har det aldrig været vigtigere at genskabe kon-takten til naturen.

Det er derfor, at Sveriges Fjällräven og Californi-ens Specialized præsenterer The Great Nearby: En udveksling af ideer og kultur, hvor Fjällrävens dedikation til tidløs design og bæredygtig funk-tionalitet møder Specializeds high-performance tilgang, om at træde i pedalerne til gavn for planeten.

Eventyr behøver ikke at foregå i fjerntliggende lande eller kræve månedsvis af planlægning på forhånd. Med The Great Nearby er naturen for enden af en togrejse, i udkanten af byen eller lige rundt om hjørnet.

Fra avancerede opbevaringsløsninger, steltasker til teknisk beklædning og tilbehør er denne ud-veksling baseret på en aldrig svigtende tro på, at jo flere mennesker, der opdager glæden ved at være i naturen, jo mere gavner det verden.

Fjällräven og Specialized. Sverige og Californien. Vandring og Cykling. Opdag nye stier og pers-pektiver, hvor luften er frisk og sindet er klart.

Velkommen til The Great Nearby.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *