Ny Garmin Varia med kamerafunktion

Ny Garmin Varia med kamerafunktion,

fordi det handler om din sikkerhed

Garmin Varia RCT716 Radar er det hidtil mest avancerede medlem af Varia-familien. Varia-baglygter er blevet ekstremt populære og har været blandt de bedst sælgende cykel-gadgets fra Garmin nogensinde.

Der er efterhånden ved at være mange versioner af den berømte Varia-radar fra Garmin. Flere og flere i motionsfeltet har fået øjnene op for, at denne lille baglygte kan redde liv og informere dig om bagfra kommende biler.

Kan alle bruge en Varia?
Det kræver selvfølgelig, at du også ejer en Garmin- eller Wahoo cykelcomputer. Har du det er det blot at forbinde Varia-enheden til din computer, så er du klar.

Når radaren er korrekt tilsluttet, vil du i øverste højre hjørne af skærmbilledet på cykelcomputeren kunne se det lille wireless-logo.

Når en bil eller andet køretøj nærmer sig bagfra, vil der komme en prik, som vandrer op ad skærmen og advarer om bagfrakommende. Du kan se hastigheden på bilen, og kommer der flere biler, vil der være flere prikker.

Lygtefunktionen i Varia vil begynde at blinke og gøre dig mere synlig for bilen.

Den seneste nyhed er, at Garmin har forsynet Vario-enheden med er et lille indbygget kamera, som kan optage, hvad der sker bag dig. Det vil sige, at du vil have bevismaterialet i orden, hvis du skulle komme ud for et uheld, som involverer en bagfrakommende bil. Du kan også bruge kameraet til at lave små klip af dine cykelkammerater.

Bliv medlem og læs resten af artiklen

Læs vores udvalg af artikler, som kan indeholde alt fra nyheder fra cykelverdenen til tips til den daglige cykelrytter. Nogle artikler vil være begrænset til medlemmer, mens andre kan læse af gæster, som endnu ikke er medlemmer.

DEL PÅ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email