Canyon Bicycles starter samarbejder med Formel 1-stjerne Valtteri Bottas

Ambassadørrolle for Bottas som hans cykeleventyr udvikler sig 

KOBLENZ 13. OKTOBER 2022 Canyon Bicycles GmbH (“Canyon”), førende ‘direct-to-consumer’ producent af førsteklasses cykler i Koblenz, Tyskland, annoncerer stolt sit samarbejde med finske Formel 1 racerstjerne Valtteri Bottas. 

Som cykelentusiast og selverklæret Canyon fan vil Bottas blive en del af virksomheden sammen med andre store stjerner, der også samarbejder med cykelvirksomheden inklusiv basketball-ikonet LeBron James, multitalentet Mathieu van der Poel, tredobbelte triatlon Verdensmester Jan Frodeno samt YouTube sensationen Fabio Wibmer.

Bottas kender allerede til Canyon cykler; hans Canyon landevejs- og gravelcykel ses ofte på de kendte Formel 1 racerbaner, hvor de sikrer den finske stjerne en udvej samt en mulighed for at få noget motion. Cykling er dog mere end blot motion for Valtteri, der blev fotograferet til dette års Tour de France Femme, hvor han delte flasker ud til Canyon-SRAM teamet; hans passion er dyb.      

Samarbejdet med Canyon vil hjælpe Bottas med yderligere at udvikle hans interesse for cykling ikke mindst i FNLD GRVL, der er et finsk gravelevent, som afholdes i samarbejde med det britiske event SBT GRVL og Bottas’ partner Canyon//SRAM Racings Tiffany Cromwell.  

Valtteri Bottas: “Jeg har cyklet på Canyon cykler i mange år allerede, og er blevet mere og mere imponeret over deres forpligtigelse til innovation og performance. Jeg har haft chancen for at møde nogle af menneskerne bag mærket for nylig, og det har kun forstærket min passion. Nu ser jeg frem til at forsætte min cykelrejse som officiel Canyon ambassadør, så jeg kan vise, hvad jeg elsker ved at køre på to hjul.”

Canyon vil arbejde sammen med Bottas for at udbrede mærkets kendskab samt skabe interesse til at starte med omkring hans passion for gravel- og landevejscykling og senere hen imod andre cykeldiscipliner såsom MTB og cityriding. 

Når asfalten er en racerbane, vælger Bottas hans Canyon Ultimate landevejscykel

Credits: @shy_rajdev

“Valtteri er en cykelsuperfan, og jeg er spændt på at arbejde sammen med ham,” fortæller Canyons Stefan Wyman. “Vi er også spændte på at samarbejde med ham for at hjælpe lidt med at starte FNLD GRVL samt få interessen for cykling til at vokse ikke blot i hans hjemland Finland men også hos hans store, globale fanbase. Hans personlighed og virkelige oplevelser med Canyon gør ham til den perfekte person at fortælle en inkluderende cykelhistorie med. 

Valtteris næste event vil være Belgian Waffle Ride Kansas søndag d. 16. oktober.

Canyon vil på sammetid arbejde med Valtteri for at udbrede mærket samt udvikle interesseområder. Virksomheden er indblandet i mange forskellige interesseområder inklusiv sundhed, wellness, sport samt mobilitet såvel som online distribution. Den fortsætter med at udbrede sit internationale aftryk og image som førende inden for innovation, teknologi og performance i cykelindustrien. Virksomheden er førende inden for både landevej, gravel, mountainbike og cityriding og udvikler banebrydende performance teknologier til de største konkurrencer inden for sporten og integrerer dem i cyklerne for at hjælpe amatør atleter samt stimulere nye cykelfællesskaber. Valtteri Bottas bliver en del af Canyon for at hjælpe dem med dette. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *