Bike EVENT’ters er hygge og fællesskab

Hvad er Bike EVENT’ters? En synlig gruppe i de lokale indoor bikesale rundt i landet samt til events i Danmark og udlandet.

Bike EVENT’ters opstod som en tanke under og efter et Spinning Event i Malaga i 2018. Men hvordan holder man liv i det fællesskab og den stemning, som deltagerne blev grebet af under eventet, og hvordan får man flere med? For et entusiastisk og passioneret par som Karina og Torben Gabelgaard er der ikke langt fra tanke til handling. Kort tid efter hjemkomsten fra Malaga var Bike EVENT’ters en realitet med Malaga-gruppen, men hurtigt viste det sig, at der var et stort ønske fra mange om at deltage i gruppen, og siden da er medlemstallet steget støt.

I dag er der mere end 450 medlemmer fra ind- og udland i gruppen. En stor del af medlemmerne følges til events i Danmark og udlandet, andre cykler udelukkende i deres lokale centre og vil bare gerne være med i fællesskabet og se, hvad der rører sig i gruppen.

Glæden og hyggen driver værket

Spørger man initiativtagerne til Bike EVENT’ters – Karina og Torben Gabelgaard og den tredje bærende kraft Hanne Grue, hvad der er det essentielle ved Bike EVENT’ters, svarer de prompte hyggen, fællesskabet og selvfølgelig glæden ved indoor cycling.

Derudover er det fantastisk, at det er en sport, som næsten alle uanset alder eller skavanker kan være en del af. Sporten er skånsom for dårlige knæ, ryg og andet, og cyklerne kan indstilles individuelt, så de passer til den enkeltes behov. Der er ingen konkurrence, ud over den man kan have med sig selv. Det er motion, musik, fest og farver, der går op i en højere enhed, både i centrene og til events. Det er Karina og Torben Gabelgaard samt Hanne Grue enige om. Den eneste fare er, at man kan blive lidt afhængig af det, siger Karina Gabelgaard.

I dag har Bike EVENT’ters 450+-medlemmer i alderen 20-75 år fra Danmark til Australien, USA, Afrika, Tyskland, Belgien, Holland og mange andre lande. Gruppens synlighed, dens støtte til events i Danmark og udlandet, bl.a. Spanien, Tyskland, Holland og Grækenland, samt Torben Gabelgaards nylige rolle som instruktør på et stort Spinning event i Belgien har skabt stor interesse for fællesskabet.

Nye har det nemt i gruppen

Bliv medlem og læs resten af artiklen

Læs vores udvalg af artikler, som kan indeholde alt fra nyheder fra cykelverdenen til tips til den daglige cykelrytter. Nogle artikler vil være begrænset til medlemmer, mens andre kan læse af gæster, som endnu ikke er medlemmer.

DEL PÅ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email