Canyon sadler op som officiel cykelpartner til den nye PTO TOUR TRIATLON sæson

19. AUGUST 2022 — Professional Triathletes Organisation har annonceret et treårigt partnerskab med Canyon, der vil gøre den markedsførende producent til den officielle cykelpartner ved den nye PTO Tour, der starter denne weekend til Collins Cup løbet den 20. august. Deres partnerskab vil fokusere på en delt ambition om at inspirere, engagere og udvide triatlon fanbasen globalt gennem kombinationen af kvalitets indhold samt visionen om support og uddannelsesaktiviteter til og omkring PTO Tour events.

Canyons præstationer og anerkendelse inden for triatlon er allerede markant, og de har sponsoreret og udviklet cykler med førende atleter såsom Jan Frodeno, Patrick Lange, Daniela Bleymehl og Laura Philipp, men dette partnerskab anses af begge parter for at kunne forstærke triatlons unikke egenskaber samt styrke interaktionen mellem professionelle og ’age group’ atleter. På samme tid planlægger Canyon og PTO at tilbyde ryttere services til løbene, der tidligere kun har været forbeholdt professionelle atleter.

Tim Godfrey, Chief Marketing Officer ved PTO, udtaler: “Dette er et super partnerskab for begge parter af flere grunde. Canyon og PTO deler en meget ligesindet filosofi og ambition om at føre sporten til et nyt niveau. Deres førende ekspertise, cykelviden og partnerskaber med top atleter såsom Jan Frodeno og Laura Philipp vil øjeblikkeligt tilføre PTO’s professionelle og Age Grouper ryttere med fokus på at inspirere, engagere og udvide triatlons fanbase rundt om i verden enorm værdi.”

Simon Summerscales, Global Head of Marketing at Canyon, svarede til dette: “Vi er store fans af det PTO prøver på at opnå med deres atlet-ejede marketingsmodel. PTO bidrager med en innovativ tilgang til at udvide deltagelsen i sporten for både professionelle atleter og også ‘Age Groupers’, der får en unik mulighed for at se pro’ernes performance i den nye PTO Tour og så deltage i løb på samme rute. Det gav virkelig mening i henhold til vores egen mission om at inspirere flere mennesker til at hoppe op på cyklen, hvilket vi forsøger at opnå gennem sjove og innovative tiltag såsom uddannelsesindhold, prisuddelinger og events, her særligt dette års Collins Cup og PTO US Open.”

PTO Tour løbsskemaet for 2022 inkluderer: det første nogensinde PTO Canadian Open (23.-24. juli); det anden udgave af $1.5M Ryder Cup-style Collins Cup (20. august), hvor Team Europe konkurrerer mod Team USA og Team International; samt det første PTO US Open (17.-18. september). Hver Open udlover som minimum en præmiesum på $1M og vil strække sig over 100 km (2 km svømning, 80 km cykling og 18 km løb).

PTO associeres med de bedste pro triatleter i verden – inklusiv tredobbelte lang-distance Verdensmester Jan Frodeno.
Copyright: Marcel Hilger
Et af de mest lovende, unge talenter inden for sporten i dag: Daniel Bækkegard på Canyon Speedmax.
Copyright: PTO
Siden hendes introduktion til sporten med en fantastisk 4. plads til hendes VM debut i 2019 fortsætter Laura Philipp med at være et af de mest prominente navne inden for sporten.
Copyright: PTO
Dobbelt Verdensmester Patrick Lange sætter standarden på Canyon Speedmax.
Copyright: Marcel Hilger